Lunch
Dagens lunch inkl. salladsbuffé, dryck, bröd och kaffe 130 kr
Måndag 17 november |
||
|---|---|---|
| Grekiska pannbiffar med fetaost och oliver, tomatsås, tzatziki och rostad potatis |
|
|
| Parmesanpanerad fiskfile med varm citronsås, kokt potatis |
|
|
| Korvstroganoff med ris |
|
|
| VEG: Vegetariska sojafärsbiffar med tomatsås |
|
|
| Dagens 200 g högrevsburgare 155 kr : jalapenos och pepperjack ost, serveras med pommes |
|
|
Tisdag 18 november |
||
| Stekt fläsk med raggmunk alt Stekt fläsk med bruna bönor |
|
|
| Pocherad fisk med räkor, dill ägg och pepparrot och brynt smör |
|
|
| Västerbottengratinerad kyckling med soltorkade tomater och ris, smörstekt kål |
|
|
| Lasagne al forno |
|
|
| VEG: Västerbottengratinerad quorn |
|
|
| Dagens 200 g högrevsburgare 155 kr : En helt vanlig hamburgare serveras med pommes |
|
|
Onsdag 19 november |
||
| Schnitzel med kaprissmör, skysås, gröna ärtor och stekt potatis |
|
|
| Panerad fiskfile med saffransaioli |
|
|
| Chicken Panang med ris (Thaigryta) |
|
|
| VEG: Sellerischnitzel med skysås |
|
|
| Dagens 200 g högrevsburgare 155 kr : Tryffelmajjonnäs och rostad lök, serveras med pommes |
|
|
Torsdag 20 november |
||
| Skånsk kalops med kokt potatis och rödbetor |
|
|
| Gratinerad fiskfile med tomat och gräslök, kokt potatis |
|
|
| Mörad karrépasta med vitlök och färska grönsaker |
|
|
| Sopp och pannkaksbuffé ( Ärtsoppa eller potatis och purjolökssoppa) |
|
|
| EG: Kantarellpasta med frasig quornfile |
|
|
Fredag 21 november |
||
| Gräddkokt kotlett med äppelmos, kokt potatis och haricot verts |
|
|
| Panerad fiskfile med dansk remouladsås, kokt potatis |
|
|
| Krämig pasta med biff och lök |
|
|
| Hamburgerbuffé med tillbehör |
|
|
| VEG: Tomat och lökpaj |
|
|
Varmt välkomna och smaklig måltid!