Lunch
Måndag 15 september |
||
---|---|---|
Husets köttbullar med gräddsås, lingon pressgurka |
|
|
Husets köttbullar med stuvade makaroner |
|
|
Gratinerad fiskfilé med chili och dill |
|
|
Fylld lunchkorv med potatismos |
|
|
VEG Quorngratäng med chili och dill |
|
|
Dagens 200 g högrevsburgare 155 kr : Tryffelmajonnäs och rostad lök, pommes |
|
|
Tisdag 16 september |
||
Raggmunk med stekt fläsk, lingonsylt |
|
|
Bruna bönor med stekt fläsk |
|
|
Stekt strömming med skirat smör och potatismos |
|
|
Kycklinglårfilé i gräddig svampsås med kokt potatis |
|
|
Isterband med stuvad potatis, rödbetor |
|
|
VEG Quornfilé med gräddig svampsås |
|
|
Dagens 200 g högrevsburgare 155 kr : Bacon och ost serveras med pommes |
|
|
Onsdag 17 september |
||
Ugnsbakad högrev med kantareller och smörstekta primörer |
|
|
Panerad fiskfilé med remouladsås |
|
|
Korvstroganoff med ris |
|
|
VEG Quornstroganoff med ris |
|
|
Dagens 200 g högrevsburgare 155 kr : Chevre och valnötter serveras med pommes |
|
|
Torsdag 18 september |
||
Helstekt karré med rökt gräddsås och stekta grönsaker |
|
|
Vitlöksgratinerad fiskfilé med smörstekta blomkål och broccoli |
|
|
Spagetti med krämig cajunkyckling |
|
|
Sopp och pannkaksbuffé ( Ärtsoppa alt Krämig potatis och purjolökssoppa) |
|
|
VEG Spagetti med krämig Cajunquorn |
|
|
Fredag 19 september |
||
Fläskfilé black & white med potatisgratäng (bearnaise och rödvinssås) |
|
|
Ädelostgratinerad fisk med valnötter |
|
|
Pasta pesto med kyckling och parmesanmajonnäs |
|
|
VEG Pasta pesto med Quornfile och parmesanmajonnäs |
|
Varmt välkomna och smaklig måltid!